Amazon Residence Condos Jomtien – en frodig oase

På de fleste større og populære reisemålene i Thailand kan man leie feirehus og leiligheter for kortere og lengre perioder. Og standarden er generelt meget høy, spesielt på de anleggene som er ferdigstilt de siste årene eller som er i ferd med å bli bygget. Spesielt i Pattaya/Jomtien området øst for Bangkok har det vært og er en byggeboom.


Etter å ha bodd en stund på hotellrom, så er det en velsignelse å flytte inn i en ferieleilighet for en periode. Ikke noe galt med hotellrom, men etterhvert blir man litt lei av hele tiden å måtte gå ut for å få seg en kopp kaffe eller en matbit. Da er kjøkkenkroken i leiligheten helt «konge». Og etter vår  erfaring blir det billigere med en leilighet enn et hotellrom om man skal bli en stund.


Vi  var så heldige å  bo i en flunkende ny 32 kvm 2 roms leilighet i anlegget Amazon Residence i Jomtien, ca 2 timer med bil fra Bangkok. Leiligheten hadde stue og kjøkken i åpen løsning, delikat bad med dusj og soverom med stor dobbeltseng og stort klesskap. Den var utstyrt håndkler og sengetøy. På  kjøkkene var det kopper og kar, toaster, riskoker og vannkoker. Kabel tv og balkong. Det er også tilgang til wifi i leilighetene og rundt bassenget.
Dette er et relativt nytt anlegg med rett under 800 boenheter fordelt på 4 byggninger med 8 etasjer. Mellom byggingene er det et 2422 kvm stort basseng. Det fine med bassenget er at det er lagd som kanaler med tropisk hage og broer i mellom, så man ser ikke så mange mennesker rundt seg til en hver tid. Men dessverre er et utplassert litt få solsenger. Anlegget har også et treningsrom og en liten restaurant. Det er også relativt trygt med vektere døgnet rundt og bruk av nøkkelkort for å komme inn i byggningene på natten.


Hver time går det shuttlebuss til stranden, da det er et lite stykke til Jomtien Beach. Ca 800 meter. I hovedgaten rett nedenfor Amazon er det massevis av restauranter, noen barer, et Tesco supermarked, noen 7-11 og et ferskvare marked.  

Prisene varierer selvfølgelig. Beliggenhet og størrelse spiller alltid en rolle. Prisen for en 2 roms leilighet på Amazon Residence begynner på ca THB 1.100 pr natt (ca 260 kroner), men leier man f.eks. en måned så begynner prisene på THB 12.000 pr måned (ca 2.800 kroner). For lengre opphold kommer gjerne strøm/vann i tillegg til leieprisen, samt vask av leiligheten.

Vi kan absolutt anbefale et opphold på Amazon Residence, spesielt hvis man skal være i Thailand over lengre tid. Skal man bare en snartur kan man velge et anlegg nærmere stranden.

Kontakt oss gjerne for langtidsleie på Amazon Residence eller ferieleiligheter i Thailand generelt på post@guidetravel.no. Eller se vår sider med prospekt på GTProperties

For døgnpriser på Amazon Residence, se her

Bestill hotell i Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.