Avis Bilutleies “nye” app er et stort sprang fremover for bilutleiebransjen

Sjekke ut, bytte, oppgradere eller returnere leiebilen på telefonen.

Avis Now mobilapp for verdens nest største leiebilselskap har tatt et stort skritt fremover for utleiebransjen, som har vært notorisk trege til å ta i bruk ny teknologi.

Sjåfører kan nå se hvilke biler som er tilgjengelig før de kommer til utleiestasjonen, bytte ut eller oppgradere bilen sin uten å måtte gå til utleieskranken. De kan også bruke den til å låse og låse opp dører, eller blinke med bilens lys for å hjelpe dem med å finne den på en parkeringsplass eller garasje – en hendig funksjon som først ble lansert av Zipcar, som Avis kjøpte i 2013 .

Applikasjonen gir deg også en sanntidsavlesing av drivstoffnivå og kjørelengde, og har en havari- og veiassistanse funksjon. Det betyr ingen flere papirutskrifter og køer på utleiestasjoner. Man kan se hva slags biler som til enhver tid er inne, og aktivisere billeien/bilen for oppstart. “Tilbakelevering” gjør man også via telefon. Og i månedene som kommer lanserer Avis enda flere spennende funksjoner i appen.

Avis har jobbet med applikasjonen i over et år og har hatt en “soft launch” til utvalgte bedriftskunder. Allerede har over 80.000 kunder tatt i bruk Avis NOW og tjenesten er “live” på 50 flyplasser over hele USA og en håndfull byer i Europa. Ennå er ikke appen tilgjengelig for nedlasting i Norge, men det tar forhåpentligvis ikke alt for lang tid før den er å finne på Google Play og App Store her på berget også.

Men en ting kan ikke appen kan gjøre for deg; kjøre bilen……Iallefall ikke ennå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.