01/08/2017

Bar og Pubeiere

Få inn flere gjester fra gata.
Konkurransen er tøff i områder hvor det er mange barer, puber og nattklubber samlet. Da er det viktig og få folks oppmerksomhet så snart de er i nærheten. Nå kan dere få tørste kunders oppmerksomhet direkte på mobilen med områdebestemt markedsføring.

Med markedsføringsjuvelen Royaltie Gem kan dere fange publikums oppmerksomhet allerede før de har bestemt seg for å komme. Markedsføringsjuvelen er en nettvarde som kringkaster signaler i en omkrets av 100 meter, og mottas som korte meldinger med linker som et varsel på alle android telefoner via Blåtann. Plasser en juvel der folk ferdes som sender ut en melding som tar en videre til f.eks restaurantens/kafeens Facebook side eller en dedikert destinasjonsside som forteller litt om stedet og hva slags mat som serveres. Man kan informere om “dagens meny” eller et spesielt tilbud som f.eks gir gjestene en gratis drikke ved kjøp av lunsj eller middag.

For under 10 kroner om dagen pr juvel er mulighetene uendelige. Effektivt og rimelg.

Les mer om Markedsføringsjuvelen, teknologien, blåtannbruken, effekten av områdebestemt markedsføring og andre bruksområder her.

Varsel på telefonen

Klikk for eksempel for destinasjonsside

(Iht. retningslinjer for bruk av blåtann i markedsføringssammenheng, må man ha samtykke av forbruker før kommersielt innhold kan vises. Det er enkelt, se eksempel her).

Har du noen spørsmål om Markedsføringsjuvelen eller ønsker et tilbud på en dedikert destinasjonsside, vennligst ta kontakt på gem@guidetravel.no