Kaambuja Inn, boutique hotell i hjertet av Phnom Penh

Etter noen netter på Paddy Rice ved Riverfront i Phnom Penh ble vi invitert til å tilbringe noen netter på Kambuja Inn. Kambuja Inn er et familieeid hotell i en av de få byggningene i gammel fransk kolonistil som er igjen i hjerte av Phnom Penh, fire kvartal fra Riverfront og rett ved nasjonalmuseet og det kongelige palass. Hotellet er elegant med tradisjonell khmer dekor og har en liten restaurant, en frodig hage. I resepsjonen tilbys det utflukter og sightseeingturer fra hotellets eget selskap. De kan også reservere flybilletter, bussbilletter, cruise på Mekongelven og hjelpe til med visumspørsmål.

Rommene er store og er utstyrt med air condition, tak vifte, safe, minibar og kaffekoker. Byggingene og rommene bærer preg av å høre til en svunnen tid og møblene er noe utdatert. Mange antikker og khmer kunst utstilt på rommene og fellesarealene. Ok hastighet på wifi både på rommet, i resepsjonområdet og restauranten. Betjeningen er hyggelig og snakker stort sett bra engelsk

Som regel er frokost inkludert i romprisen og man velger ut fra en meny med asiatisk, kontinental og engelsk frokost. Ikke all verdens utvalg, men helt grei vestlig mat til å være midt i Kambodsja.
Det er mange restauranter og barer bare noen minutters gange fra hotellet. På kvelden kan man enkelt ta en tuk tuk til og fra, men husk å sjekk med resepsjonen om prisene. Tuk tuk sjåfører her som overalt annet sted hvor det er tuk tuk sjåfører liker å be om ekstra mye av utenlandske turister. Det tar bare noen få minutter å gå til det kongelige palass. Her kan man leie en guide for omvisning rett innenfor etter at man har kjøpt inngangsbilletter.


Kambuja Inn bor vi gjerne igjen. Bra beliggenhet. Bra service. Noe slitt men rent og fint. Hyggelige priser, ca 300,- kroner pr. natt for et dobbeltrom.

Bestill hotell i Phnom Penh

One thought on “Kaambuja Inn, boutique hotell i hjertet av Phnom Penh

Leave a Reply

Your email address will not be published.