H2 Hotel, enkelt og stilrent – Bangkok, Thailand

Vi liker å prøve forskjellige overnattingssteder når vi er på tur og for en liten stund siden måtte vi gjøre et stopp i Bangkok. Og p.g.a. vårt ærend i storbyen var det mest hensiktmessig å bo i bydelen/distriktet Sathorn, og i nærheten av Silom. Her fant vi det H2 Hotel Bangkok, som er en del av The Heritage Hotels Group. Guppen har 5 hotell i Bangkok, alle «freshe», med moderne enkelt design og til en rimlig penge.


Hotellet ligger i et rolig området, og som vi erfarte så er det litt vanskeig å finne. Iallefall for vår venn motorsykkeltaxisjåføren som vi satt på med fra hovedbanestasjonen Hualamphong. Men med Google maps på telefonen så finner man frem.

Våre thailanske venner kom på besøk med bil, og parkering i Bangkok er som regel helt håpløst. Men H2 har noen få plasser i en veldig trang gate bak hotellet. Ønsker man å ta skytrain, så er stasjonen Chongnonsi ca 10-15 minutters gange unna.

Innsjekkingen gikk raskt og greit. Betjenningen er vennlige og hjelpsommme. Det er ikke noen særlig flere fasiliteter på hotellet enn rommene. De har en frokostrom som kun serverer måltider som er forhåndsbestilt. Det er også salg av kaffe, brus og noodles ved siden av resepsjonen. Men mat i Thailand er som regel ikke noe problem, og iallefall ikke her. Nedover i gaten fra hotellet, Soi Saint Louise 3, er det et «matmekka» og mange restauranter som serverer de deiligste matretter fra hele Asia fra morgen til kveld.


Vårt rom for oppholdet hadde vindu ut mot bakgaten. Helt ok størrelse, rent og pent med tv, kjøleskap, air con og et lite bad med dusj og wc. Og den alltid så kjærkommen vannkokeren var på plass. WiFi fungerer raskt både på rommene og i lobbyen. Men av en eller annen grunn så glemte de å skifte håndkler etter rengjøring. Nå er det ikke så farlig med rene hånkler hver dag, men vi har hatt opphold på H2 ved tre anledninger, og hver gang manglet håndkler. Ingen problem det heller; etter en telefon til room service så er de raskt på døren med et sett. På Deluxe rommene er det behagelige og komfortable king size senger (med ordentlig dyne).
H2 Hotel Bangkok er hva man kan forvente av et 3-sterners hotell. Vi var der i desember 2016 og januar 2017 og betalte THB 590,- (ca 140 kroner) pr natt for et Deluxe rom. Når vi må tilbake til Sathorn, bor vi gjerne på H2 Hotel Bangkok igjen. Rimlig, vennlig betjening, rene rom og rask WiFi.

Bestill hotell i Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.