Max Hotel i Soi 13/2 – Pattaya

Vi bor på mange forskjellige steder som en digital namade, og denne gangen snublet vi innom Max Hotel i midt mellom Beach og 2nd Road i Soi 13/2, midt i Pattaya. Vi kunne, som skrevet i tidligere innlegg, ikke bo på Baan Norway. Og i området hvor vi egentlig skulle bo var det strømbrudd (?), så hotellet kunne ikke sjekke oss inn og ba oss finne et annet sted. Da ble det Max Hotel.


Etter en tur innom et trivlig lite norsk vannhull i samme gate, fant vi altså Max Hotel & Restaurant Nikipon Italian & Thaifood som de kaller seg på nettet. Vi fant ikke noen egen hjemmeside for dem, men de dukket opp på bookingsider som Agoda og booking.co.Book Tickets

Restauranten på gateplan så virkelig så trivlig. Og maten er sikkert god for alle bordene var besatt utpå kvelden når vi sjekket inn. Resepsjonen har samme inngang som restauranten. Vi sjekket inn og fikk tildelt rom 305 i tredje etasje. Hotellet har totalt 32 rom. Litt trang heis. Gangen i 3. etasje så innbydende ut når vi km ut heisen. Dette tyder bra. Men nei, den gang ei.

Rommet var orntli’ slitent. Møblene var slitte. Og stilen var snytt ut av 90-tallet. En liten tv hang på veggen og wifi fikk vi aldri til å virke. Selv om resepsjonen bekreftet at wifi fungerte på alle rom. Ingen stress, vår hyggelige bar rett nede i gate har superrask nettilgang. (Hehe, passord; Bollemus). Det lille kjøleskapet ble så varmt når vi plugget inn kontakten at den måtte vi bare ta ut igjen, eller kanskje risikere en aldri så liten brannøvelse utpå morgenkvisten. Det luktet en smule gammelt og innestengt når vi først kom, men det er sånn man blir vant til. Sengen var behagelig nok, og vi fikk oss en god varm dusj morningen etter.

Book Tickets

På Max Hotel bor man ikke over lengre perioder. Det holdt med en natt for oss. Og for all del, med en pris på 475 THB (ca 117 kroner) midt i hjertet av Pattaya, så kan  man vel ikke klage alt for mye.

I og med at et er så mange andre overnattingsalternativ i området, så tror vi ikke at vi behøver å komme tilbake til Max Hotel. Vel, det kan være et alternativ hvis vi har glemt hvor vi egentlig har booket rom, sitter alt for lenge på vårt trivlige vannhull med det festlige passordet for wifi og ikke kan annet enn å krabbe.Bestill hotell i Pattaya

One thought on “Max Hotel i Soi 13/2 – Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.