Mercure Pattaya Hotel, en avslappende oase i en travel by

Mercure Pattaya Hotel inviterte oss på et par dagers opphold når vi traff salgsteamet deres på en messe i Bangkok, og det kunne vi nesten ikke avslå. Mercurekjeden teller ca 750 3- og 4-stjerners hotell over hele verden og er en del av Accor Hotels Group. I Pattaya ligger hotellet i Soi 15, litt opp fra 2nd Road. Litt knotete å finne frem til hotellet de første gangene man er ute å går, bruker man  øynene så er det ganske bra skiltet. Men det har en sentral beliggenhet et par hundre meter fra stranden og et 3 kvartal fra Walking Street. Når vi ankommer hotellet er det spesielt bassengområdet vi legger merke til. De har et stort og deilig svømmebasseng i grønne omgivelser, med en liten bassengbar og et åpent massasjehus. Perfekt for litt avslapning etter noen varme dagstimer i livlige Pattaya.

Vi får rom i 5. etasje med flott utsikt over nevnte basseng. Rommene er store med thai inspirert dekor. Nok plass til både en sittegruppe og en liten arbeidsstasjon. Wifi på rommet fungerer bra og er raskt. For barnefamilier har de egne barnevennlig rom med køyesenger, skie, Playstation og tøff veggpryd. Rommene mot bassenget har alle balkong med bord og et par strandstoler.

Restauranten M Café serverer deilig, tradisjonell thailandsk og asiatisk mat, men også vestlig retter i hyggelig omgivelser, enten innendørs eller poolside med magisk belysning på kvelden. De har også egne temabuffeer i weekenden. Her serveres også frokost buffet på morgenen. AQUA Lounge Bar & Pub har et nytt og fresh design og skifter tema hver eneste kveld, 7 kvelder i uken, fra jazzpub til litt mer moderne funky stil og live musikk. Kanskje litt vanskelig å konkurrere med Pattayas utrolig mange andre barer, men de skal ha poeng for at de prøver. Og tenger man en “rolig” kveld i Pattaya, noe som kanskje kan skje, så er Aqua helt godkjent. Hotellet har også spa, fitnessenter, businessenter og bakeri. Hvis man vil imponere på kjøkkenet når man er tilbake i gamlelandet, så kan man lære å lage de lekreste thairetter i M Café på onsdager.

Mercure Pattaya Hotel bor vi gjerne igjen. Bra beliggenhet, freshe rom, fantastisk bassengområdet og en avslappet stil. Sjekk også ut Mercure Pattaya Ocean Resort.

Bestill hotell i Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.