31/07/2017

Musikere og Band

Møt publikum og fans på en ny måte.
Det er enkelt å nå ut til publikum og fans med musikken under en konsert, men hadde det ikke vært enda bedre å engasjere fansen på flere nivåer? Nå kan dere nå dem direkte på mobilen med områdebestemt markedsføring.

Med markedsføringsjuvelen Royaltie Gem kan dere fange publikums oppmerksomhet i minuttene før og etter konserten også. Markedsføringsjuvelen er en nettvarde som kringkaster signaler i en omkrets av 100 meter, og mottas som korte meldinger med linker som et varsel på alle android telefoner via Blåtann. Plasser en juvel ved inngangen eller inne på konsertlokalet som sender ut en melding som tar en videre til f.eks. bandets Facebookside eller en dedikert destinasjonsside som forteller hva publikum kan forvente seg eller om det er noen bandskjorter å få kjøpt. Informasjon om bandet, spilleliste og linker så fans kan kjøpe og laste ned musikken deres direkte.

Ha en juvel som sender fra scenen under konserten også. Folk vil jo sjekke mobilen hvert 5. minutt alikevel

For under 10 kroner om dagen pr juvel er mulighetene uendelige. Effektivt og rimelg.

Les mer om Markedsføringsjuvelen, teknologien, blåtannbruken, effekten av områdebestemt markedsføring og andre bruksområder her.

Varsel på telefonen

Klikk for eksempel for destinasjonsside

(Iht. retningslinjer for bruk av blåtann i markedsføringssammenheng, må man ha samtykke av forbruker før kommersielt innhold kan vises. Det er enkelt, se eksempel her).

Har du noen spørsmål om Markedsføringsjuvelen eller ønsker et tilbud på en dedikert destinasjonsside, vennligst ta kontakt på gem@guidetravel.no