New Horizon Hotel, vår favoritt i Mandaluyong, Manila

Vi har alltid lagt merke til New Horizon Hotel når vi har kjørt forbi, men aldri hatt lyst til å sjekke det ut. Fasaden er grå, trist og skitten av eksos fra hovedveien EDSA som går forbi ved siden av. Det eneste som tente nysgjerrigheten var beliggenheten i Mandaluyong. Et par hundre meter fra Boni MRT togstasjon og over veien for flere store shoppingsenter, rett over elven for Makati. Men så begynte vi å lese andres opplevelser av hotellet på sider som Tripadvisor. De var gjennomgående positive, og prisene var ikke så halvgærne. Rundt 3.000 pesos (rett over 500 kroner) for et standardrom inkludert frokost.

New Horizon er ikke så stort, med bare rundt 70 rom fordelt på 5 etasjer. De har et lite businessenter og noen konferansesaler, samt restauranten Picasso’s Place. I restauranten er frokostbuffeten velfylt og har egen stasjon hvor man kan få bestilt omelett eller speilegg. Det serveres også lunsj og middag i Picasso’s Place. Hotellet har ingen svømmebasseng, fitness center eller Spa. Og selv om det er fint å ha muligheten til å gå for en dukkert, så er det veldig sjeldent vi bruker de fasilitetene på noen hotell, spesielt i en storby som Manila med alle de andre aktivitetene byen har å by på.

Standardrommet på New Horizon kalles for “Luxury” og det er denne romtypen vi vanligvis går for. (De har også det de kaller Royal Suite og Horizon Suite). Standardrommene er på 40 kvm og har enten dobbeltseng og en sofa sittegruppe eller dobbeltseng og en enkeltseng. Bord og stoler for bespisning og en arbeidsstasjon/skrivebord. Wifi i alle rom som er både raskt og stabilt. Dekoren er behagelig og rommene er malt i lyse farger. Møblene er av nyere dato. Alle rom med utsikt over Manila.

New Horizon Hotel har seilet opp til å bli vår favoritt i Mandaluyong, enn så lenge. Hotellet er ganske så populært, flere ganger har vi opplevd at det har vært fullbooket noen dager før vi har ønsket å ankomme. De har også en tendens til skru prisene i været under enkelte høytider. Men hotellet er enkelt. Det har akkurat det vi trenger i riktig området, og som regel til den prisen vi synes er akseptabel. Betjeningen er alltid superhyggelig både i resepsjonen og i restauranten. Hit kommer vi garantert tilbake. Gledelig er det også å få høre i ettertid at hotellet endelig har malt fasaden lys gul.

Bestill hotell Manila

Leave a Reply

Your email address will not be published.