Ny musikkuke på New Nordic i Jomtien, Thailand

Nå er New Nordic i gang igjen.

Etter suksessen de hadde med  nordisk musikkfestival i janur tidligere i år med musikere som bl.a. Otta “Big Hand” Johansen, Casino Steel og broren til Rolling Stones Mick Jagger; Chris Jagger, så arrangerer New Nordic en ny musikkuke i midten av august. Denne gangen har de fått med seg kjente og kjære artister som Anita Hegeland, Odd Arne Sørensen og gruppa Charned. Musikkuken arrangeres fra 8.aug til 14.aug, og holder på Hotel Marcus. Billetter koster 500 THB pr  konsertopplevelse som inkluderer både buffetmiddag og velkomstdrink. 1.750 THB for alle konsertene. (Få oppdateringer om musikkuka på Facebook).


Vi bodde i en av leilighetene til New Nordic i 3 uker i november og gikk dessverre glipp av forrige musikalske maraton, men av de tilbakemeldingene vi fikk så skulle vi absolutt ha vært der. Det vi kan skrive under på, derimot, er at både hotellrommene og leilighetene til New Nordic er både elegant og stilig innredet. Her manglet vi ingenting. Noen har kanskje sølt litt vel mye med malingsspannet av samme farge både inne og ute, men da vet man iallefall at man er i riktig område når man er omringet av oransje bygninger. Og siden vi hadde både et lite kjøkken i leiligheten og en stor balkong, var det helt konge å kunne kjøpe nybakte grovbrød på Nordic Bakery rett rundt hjørnet og nyte deilige frokoster utendørs. På området er det også andre butikker, barer og restauranter. Og kanskje best av alt så ligger New Nordic i Jomtien, ca 5-10 minutter unna det til tider noe kaotiske og travle Pattaya.
New Nordic ligger i Jomtien i Thailand, og er nå blitt av Thailands største utbyggere. De har over 50 bygninger, ett 30 talls svømmebassenger, restauranter, bakeri, spa, barer, transportservice osv. Alt dette kan du benytte deg av under oppholdet på New Nordic! Alle New Nordic hotell holder en høy standard, og de tilbyr også svært gunstige priser på langtidsleie i flotte leiligheter. Stranden ligger bare et steinkast unna, og det er kort reisevei fra flyplassen, kun ca. 1,5 time.

Er dere i Bangkok eller Pattaya i midten av august anbefaler vi en tur innom Jomtien og New Nordic.


Bestill hotell i Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.