Øl, hornmusikk og skinnbukser i Munchen i slutten av september.

Bayersk øl, mat og kultur. Du kan skåle med hundrevis av likesinnede mens “Ompa, ompa, omm PAHH PAHH” runger under teltdukene, og lokalbefolkningen ikledd lederhosen og fjærkledde hatter danser på bordene. Det er snart tid for Oktoberfest og du kan nå reservere din plass i historien, enten du reiser til Munchen alene eller sammen med gjengen.

 

Austrian Airlines Logo 234x60

 

Austrian Airlines Logo 234x60

Opplev Münchens berømte Oktoberfest, med garanterte sitteplasser i Hofbräu-Festzelt; det største og livligste festteltet på Oktoberfesten. 2 liter øl og en halv stekt kylling er inkludert. Bli med på en guidet tur på festivalområdet, en høytflyvende tur i Oktoberfesten berømte pariserhjul og innta plassene for å nyte festivalen til fulle. I over to uker i slutten av september og begynnelsen av oktober har Oktoberfest vokst til verdens største ølfestival og tiltrekker  seg millioner av besøkende fra hele verden hvert år . Bestill billetter på forhånd og unngå å bli skuffet.

Billettpakke til Munchen Oktoberfest Billetter, Utflukter og Sightseeing til Munchen Oktoberfest

Så da er det bare å pakke bagen med lederhosen og fjærhatt, justere inn ølmuskelen på “Ja, takk” og sette kursen mot verdens største ølfestival.

Bestill hotell i Munchen

 

Austrian Airlines Logo 234x60

 

Austrian Airlines Logo 234x60

Leave a Reply

Your email address will not be published.