07/06/2016

Om oss

GuideTravel er en sammensetning av ulike konsept innen det skandinaviske reisemarkedet. Turproduksjon for norske turoperatører og reisebyrå har blitt en stor del av vår virksomhet. Alt fra pakker for individuelle reisende til eksotiske reisemål, til skreddersydde rundreiser, gruppereiser, påtegningsturer og firmautflukter.

Vi investerer mye tid og resurser på reiser til forskjellige reisemål og messer rundt om i verden, for å være mest mulig oppdatert og ha et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

Reise og verdens reisemål er noe vi brenner for. Og fra tid til annen er vi å høre på ulike radiokanaler eller så kan våre reiseskildringer, leses i ulike publikasjoner og nettsteder. Vi utformer presentasjoner, og skriver og sender ut pressemeldinger til media-Norge for våre samarbeidspartnere.

I den senere tiden har også vår rolle som “døråpner” til den skandinaviske reisebransjen for utenlandske aktører blitt mer og mer fremtredende. Vi fører de rette bedrifter sammen for å danne grunnlag for et fremtidig og fruktbart samarbeid.

Vi elsker å utforske nye muligheter og har omfavnet de sosiale mediene som Facebook, Instagram, Linkedin og Twitter for lengst. Bedrifter kommer gjerne til oss for starthjelp og i noen tilfeller tar vi på oss oppgaven med å administrere de ulike “kontoene”. Levere innhold, oppdatere nyheter og kommunisere med brukerne.

Når tiden strekker til er vi behjelpelig med design av nye hjemmesider, oppdatering av eksisterende sider og produksjon av bannere for online bruk og annonser for trykk. Mye av produksjonen gjør vi in-house, men enkelte og krevende oppgaver blir gjort av vårt faste grafiske designbyrå, som er både dyktig og effektive.