01/06/2016

Populære aktiviteter

Sightseeing, utflukter og omvisninger er alltid med på å heve en reise fra å være fantastisk til å bli uforglemmelig. Med litt planlegging kan man oppleve steder og attraksjoner som man vanligvis overser, og med organiserte utflukter blir det som regel mer effektivt og billigere enn om man skal finne frem på egenhånd. Flere attraksjoner og severdigheter tilbyr også ofte “snik i køen” system for mindre grupper med guide. Under har vi valgt ut et lite knippe av det som tilbys rundt om i verden for de som reiser alene, som par eller små grupper.

Det går også å søke etter reisemål og aktivitet. Større grupper må vi ta på forespørsel.
Trykk på bildet for mer informasjon om utfluktene.

Aktiviteter i hele verden

Søk og finn Aktiviteter og utflukter over hele verden her

Finn spennende aktiviteter, utflukter og sightseeing over hele verden for deg og dine på et sted. Eksperter over hele verden har håndplukket sine favoritter for sikre høy kvalitet til den beste priser. Begynn planleggingen og bestill her.

Dubai

Ørkensafari i Dubai

Reis med firehjulstrekker gjennom Dubai-ørkenen på spennende sekstimers utflukt. Opplev adrenalinrushet når du står på sandbrett ned sanddynene, drar på kameltur eller får en henna-tatovering. Gjør opplevelsen komplett med en nydelig grillmiddag under funklende arabiske stjerner.

Bangkok

Flytende marked i Bangkok

Opplev thaikulturen i distriktene og utforsk kanalene utenfor hovedstaden på denne seks timer lange turen fra Bangkok til det flytende markedet i Damnoen Saduak.

New York

Helikoptersightseeing over New York

Bli med på den ultimative helikopterturen over New York! Turen tar 20 minutter og dekker alle de fem bydelene. Dere får se Frihetsgudinnen, Chrysler-bygningen, Empire State Building, Central Park og mange andre berømte landemerker fra et fascinerende fugleperspektiv.

Singapore

Utflukter og sightseeing i Singapore

Merlion er det mytiske symbolet på Singapore og den mest populære attraksjonen på hele øya. Du finner statuen på Merlion Park, som ligger på One Fullerton nær vannkanten på Marina Bay. Kun en kort spasertur fra Raffles Place MRT Station, men kan også besøkes på en dagstur, som stopper på alle de andre mest populære attraksjonene i Singapore.

Barcelona

Tapas i Barcelona

Gled deg over en 4-timers gastronomiske rundtur i Barçelona, der du vil besøke steder kjent for lokalbefolkningen, men fortsatt ukjent for utenforstående. Du utforsker lokale steder som tilbyr autentisk mat, og får servert verdenskjente tapas med en katalansk vri.

Paris

Moulin Rouge i Paris

Moulin Rouge er det mest berømte showet i hele Paris, om ikke i hele Europa. Ikke rart billettene blir revet bort på et øyeblikk! Gå ikke glipp av muligheten til å se de internasjonalt anerkjente showjentene og cancan-danserne gi en forrykende forestilling på Moulin Rouges historiske scene.

Brussel

På en Brussel ølsmakingtur får man oppdage hvorfor Belgia er så kjent for sine appetittvekkende øl!

På en Brussel ølsmakingtur får man oppdage hvorfor Belgia er så kjent for sine appetittvekkende øl! Ingen land i verden har en bryggetradisjon så rik og mangfoldig som Belgias. Og på denne turen besøker man noen av de fineste bryggerier, og lærer om landets ølarv, samt får smake på det gode ølet samme med en lokal kunnskapsrik guide. Perfekt for mindre grupper.

Edinburgh

Whiskytur – ekte brunfarge i ferien

Bli med på en 3-dagers whiskytur til Skottlands viktigste region for produksjon av maltwhiskey, Speyside. Opplev fire av regionens berømte whiskydestillerier, Dalwhinnie, Benromach, Cardhu og Glenlivet, og nyt smaksprøver av lokale spesialiteter underveis. I Speyside finnes det 42 andre destillerier, så det er masse annet å se hvis tiden tillater det.

Aten

Nattsightseeing i Aten, inkludert gresk middagsshow

Nattsightseeing i Aten, inkludert gresk middagsshow.
Få fart på appetitten med en kveldstur rundt Aten før du slapper av med et gresk middagsshow. Showet finner sted på en typisk taverna i det berømte Plaka-distriktet, det er den perfekte måten å avslutte en kveld ute i Athen!

Barcelona

Nyt en dag borte fra Barcelonas kjas og mas og bli med på en morgenekspedisjon med varmluftsballong i Catalonia.

Nyt en dag borte fra Barcelonas kjas og mas og bli med på en morgenekspedisjon med varmluftsballong. En tur som gir dere en fantastiske utsikt over Catalonia i høyder på opptil 900 meters. Nyt den herlige frihetsfølelsen og roen mens dere seiler gjennom luften. Ferden varer i cirka 1 – 1,5 timer før du nyter en deilig champagnebrunsj etter landingen.

Torino

Kom og smak de mest berømte Piemonte viner.

Kom og smak de mest berømte Piemonte viner: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Roero, Barbera, Dolcetto og Arneis, blant vinkjellere og berømte vingårdene i Langhe og Roero på en dagstur fra Torino.

Madrid

På en kveldstur i Madrid får man en unik mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med byens natteliv og pirre smaksløkene med ekte, madrilensk tapas!

På en kveldstur i Madrid får man en unik mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med byens natteliv og pirre smaksløkene med ekte, madrilensk tapas! Turen ledes av en dyktig og underholdende guide med god greie på mat, og er en perfekt introduksjon til den avslappede madrilenske livsstilen. Du får besøke de bortgjemte hjørnene av Madrid og prøve ut spennende godbiter

Toscana

Vi liker det som er litt anderledes og kan anbefale Toscana rundt på en Vespa.

Vi liker det som er litt anderledes og kan anbefale Toscana på en Vespa. En fantastisk måte å oppleve de vakre vingårdene og flotte landskapet i den kjente italienske regionen. Ingen vits i å sitte i busskø sammen med alle andre turister når du kan kjøre tohjuling.

Grasse

Vestover fra Nice ligger Provence hovedstad Grasse, best kjent for sine parfymerier og produksjonen av noen av verdens beste og mest eksklusive parfymer.

Vestover fra Nice ligger Provence hovedstad Grasse, best kjent for sine parfymerier og produksjonen av noen av verdens beste og mest eksklusive parfymer. På en dagstur har man mulighet til å bli bedre kjent med den lille byen. Duftene av jasmin, appelsinblomst og mimosa fra det omkringliggende landskapet setter også sitt preg på byen. På en omvisning på Fragonard Parfymeri lærer man om parfymeproduksjon og historien til dette spennende parfymehuset. Tilbake til Nice besøkes Château de Cremat – en av Frankrikes minste og vakreste vinprodusenter for å nyte utsikten og litt vinsmaking.

New York

Tilbring en søndag i New Yorks multikulturelle bydel Harlem.

Tilbring en søndag i New Yorks multikulturelle bydel Harlem. Besøk til et av New York Citys mest vitale nabolag og bli med til en lokal menighet for å oppleve gospelmusikk på sitt mest gripende og fengende.

Firenze

Opplev en skikkelig italiensk kveld i Firenze!

Opplev en skikkelig italiensk kveld i Firenze! Nyt et toskansk måltid etterfulgt av en konsert eller opera på første rad i St. Mark’s kirken.

Paris

Enten du kan lite om vin eller er en skikkelig vinkjenner, kommer du til å like denne vinsmakingen på en elegant vinbar midt i Paris.

Enten du kan lite om vin eller er en skikkelig vinkjenner, kommer du til å like denne vinsmakingen på en elegant vinbar midt i Paris. Du får smake på mange forskjellige franske viner, og blir servert brød, ost og forskjellige skinker. Guiden er en erfaren vinkelner, og du får en innføring i de ulike franske vindistriktene, lærer hvordan du skal tyde etikettene på franske viner og tilegner deg teknikker for å smake på vin.

London

Nyt en kveld med mat, vin og underholdning samtidig som du cruiser nedover Themsen.

Nyt en kveld med mat, vin og underholdning samtidig som du cruiser nedover Themsen. Båten går fra sentrum av London til Themsen-barrieren og tilbake, og tar deg med forbi kjente landemerker som Houses of Parliament og St. Paul’s Cathedral og under Tower Bridge.

Lisboa

Er du ute etter noe unikt neste gang du er i Lisboa.

Er du ute etter noe unikt neste gang du er i Lisboa. Hva med å oppleve byen i en sidevogn på en veteranmotorsykkel. Vi har mange uvanlige og morsomme utflukter over hele verden.

Koh Samui

Elephant trekking & Monkey show

Det er ikke bare flotte strender, gode restauranter og et livlig uteliv på øya Koh Samui i Thailand. Nylig var vi på ”Elephant trekking & Monkey show”. En perfekt halvdags utflukt når man begynner å bli litt solbrent og strandlei.

San Francisco

Rett og slett en utrolig måte å se San Francisco på.

Rett og slett en utrolig måte å se San Francisco på. Disse bilene er morsomme å kjøre og dere vil oppleve deler av byen dere ellers ikke ville sett eller visst om. GPS guiden er morsom og informativ uten å være “slitsom”. Er dere i San Francisco er dette virkelig noe dere bør få med dere. (Også tilgjengelig i San Diego, Lisboa og Barcelona).

St Petersburg

St Petersburg folkemusikk og dans

Det er ingen tvil; uten det tradisjonellle folkemusikk og danseshowet “Føl deg russisk” er ikke turen din til St. Petersburg komplett. Dette showet er en unik mulighet til å oppleve russisk historie,kultur og tradisjoner. Kvelden begynner i restauranten på Nikolaevsky Palasset hvor du vil oppleve tradisjonell russisk dans og musikk i elegante omgivelser.

Paris

Louvre i Paris

Ikke kast bort tiden med å stå i kø – bli med på en prioritert guidet tur i Louvre-museet. Du går automatisk foran køen og får utnyttet optimalt den begrensede tiden du har til disposisjon i verdens største museum. Når omvisningen er ferdig, kan du velge å bli værende og utforske museet på egen hånd.