Qatar Airways best på businessklasse, lounger og servicepersonell

Under årets Skytrax World Airline Awards mottok Qatar Airways nylig tre priser. Flyselskapet ble kåret til verdens beste businessklasse, verdens beste businessklasse lounger samt Midtøstens beste servicepersonell. Skytrax World Airline Awards er også kjent som «Passengers Choice Awards», og er basert på en årlig undersøkelse blant flere millioner passasjerer fra 160 forskjellige land.

Vi gratulerer.

Selv om vi flere ganger har hatt muligheten til å oppleve Qatar Airways prisbelønte businessklasse, så flyr vi for det meste på økonomiklasse. Og erfaringsmessig er servicen alltid god. Betjeningen svært imøtekommende og vennlig. Setene er svært komfortable, det virker nesten som om setene kan legges lengre ned i hvilestilling enn andre flyselskap som gjør det lettere å sovne. (Det er sikkert ikke tilfelle, og rimelig likt på de fleste nyere flytyper). På “natten” når lysene er slukket og det er lite aktivitet, setter de gjerne frem snacks som sjokolade, kjeks og potetgull, juice og vann i byssa . Flymat er sjeldent noen høydere nå om dagen, men måltidene vi har blitt servert ombord Qatar Airways har alltid vært velsmakende og variert. Vi får jo bare håpe at Qatar Airways klare å holde den gode opplevelsen i uoverskuelig fremtid.

Qatar Airways hub og hjemmeflyplass Doha flyplass er ny, ren og lett å finne frem på. Også mange steder for å slappe av, se på tv, lade telefoner og logget seg på gratis nett. (Av en eller annen grunn funker nettet dårlig i området der hvor de vanligvis parkerer Osloflyet, men har man god tid finner man lett områder med bra wifi). Shopping og restauranter er det heller ikke noen mangel på. Og hvis man heller vil slappe av i ro og fred i en lounge, så slipper man inn i flere av dem selv uten at man har businessklasse billett. Man må bare betale en liten avgift ved inngangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.