Smartrom ved Vigra Ålesund flyplass – helt genialt.

For en tid tilbake hadde vi en veldig tidlig avreise fra Ålesund flyplass. Etter å ha tittet litt rundt på nettet etter egnet hotell, snublet vi over Smartrom vis-a-vis flyplassen. Stedet er delvis selvbetjent og har 16 rom. Det betyr at når man har bestilt og betalt på nettet, får man tilsendt en sms med kode til utgangsdør og døren til rommet. Rommene er små, men har behagelige dobbeltseng, skrivebord og tv, samt dusj og toalett.

Det som ikke blir beskrevet på hjemmesidene deres er at man har tilgang til felles oppholdsrom og et fullt utstyrt kjøkken. Smartrom blir benyttet av de som kun trenger et rom for noen timer til gjestearbeidere på kortere og lengre oppdrag.

Vi ankom på ettermiddagen kun utstyrt med smskode og bagasje. Ingen problem. Døra spratt åpen etter å ha tastet riktig nummerrekke. Varmt vann fikk vi ordnet i mikro’n til den medbrakte pulverkaffen. Tv’n på rommet fikk vi ikke til å fungere, og selv om kveldens driftsansvarlig var rask med å svare på meldinger, så lot vi tv’n stå avslått. Det er wifi på rommet, så streaming på laptopen var ingen problem.

Og best av alt var prisen og avstanden til avgangshallen. Under 600 kroner og 3 minutter å gå. (Parkering er også inkludert i prisen). Dette er et konsept de burde vidreføre til andre flyplasser rundt om i Norge.

Klikk her for mer informasjon og bestilling.

4 thoughts on “Smartrom ved Vigra Ålesund flyplass – helt genialt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.