25/05/2016

Tjenester

Turproduksjon

Vi har lang erfarning med å skape nye og spennende produkter for reisebyrå og turoperatører. Med et bredt internasjonalt nettverk, har vi kontakt med mange spennende og seriøse leverandører over hele verden. Om det er bussreiser i blomstershow i Nederland eller storbritannia, safari i sørlige Afrika eller togreiser i Usa og Kanada, vi gjør reseach, setter opp kalkyler og lager presentasjoner og beskrivelser til dine reisende kunder.
Les mer >>

Gruppe og temareiser

Å finne kreative og effektive løsninger med det lille ekstra er vår styrke. Om det er mindre vennegjenger på 10 eller størrre selskap på 110, så er det alltid kvalitet og service som er vår høyeste prioritet. Vi har lang erfaring og gode leverandører i hele Europa, Sørøst-Asia, Søramerika, Usa og Kanada. Våre egenproduserte gruppereiser og tematurer selges gjennom flere etablerte og kjente reisebyråer. Guidetravel er ikke medlem av Reisegarantifondet, og selger derfor aldri pakkereiser direkte til de reisende. Les mer >>

Media

Utforming av pressemeldinger og kontakt med medier. Vi har god kontakt med formidlere i ulike medier innen radio, tv og den skrivende presse. Sammen kan vi øke interessen for ulike produkter for de forskjellige mediene. Lage “story leads” og artikkel ideer til journalister om og med ditt konsept og produkter.

Søkemotoroptimalisering

Det er viktig at man blir funnet på nett når det leter etter akkurat dine produkter og tjenester. Vi bistår i prosessen med å bli mest mulig synlig i søkmotorer som Google og Yahoo. Optialisering er blitt en vitenskap og et yrke i seg selv, men gode produkter og innholdskvalitet er fremdeles vel så viktig for å få god synlihet på nett.

 

Sosiale medier

Markedsføring og tilstedeværelse på sosiale medier som Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Linkedin er mer viktig enn noen gang i kampen om kunder. Vi er behjelpelig med å etablere sider og skreddersy innhold og rådgivning om hvordan man får mest mulig ut av sosiale medier. Vi kan utvikle vedlikeholde målbare kampanjer og vedlikeholde bedriftens mediekontoer.

 

Konsulentoppdrag

Vi tar på oss kortere og lengre oppdrag innen de fleste arbeidsfunksjoner i reiselivsbransjen. Vår styrke er GDS, tariff og billettering. Med god kjennskap til Amadeus, Worldspan og Sabre, samt effektiv og løsnings orientert, er vi en styrke for bedrifter som tidvis har bemanningsutfordringer.

 

Vi er lidenskapelig opptatt av reise og verdens reisemål, samtidig som vi har stor interesse for tekniske løsninger som blir utviklet for reisebransjen.

Kontakt oss for å høre hva vi kan tilføre bedriften din.

Noen av våre flotte oppdragsgivere