Vi kaller det “GTDesign by GuideTravel”

Vi har lenge lekt med tanken om å fokusere mer på grafisk og web design. Nå skal vi ikke påberope oss at vi er “kunstnere av rang”, men interessen har vært der. Vi tror vi vet sånn noenlunde hva som ser bra ut, og gjennom årenes løp har vi plukket opp ett og annet innen fagene. Stilen er som regel leken og fargerik, ikke alltid det man alltid kan kalle stilrent og tradisjonelt. Det har blitt lagd reisekataloger, avisannonser, visittkort, bannere, brosjyrer. Mange telefonsamtaler og møter med trykkerier, reklamebyrå og innvidde av ymse slag.

Når “alle” skulle ha hjemmesider, så lærte man seg .HTML og forskjellige publiseringsverktøy. Så skulle “alle” på Fjesboka, og vi fikk i oppdrag å lage nye sosiale mediekanaler for forskjellige firma, og fylle på med regelmessig innhold. Vi har brukt mange våkenetter for å prøve og knekke Google-koden, for kommer øverst på alle søk. Også her har vi blitt nedringt av eksperter som lover “gull og grønne skoger.”

Alt dette har egentlig vært “venstrehånds arbeid” inntil nylig.

I 2016 fikk vi en økning av henvendelser fra selskap som trengte litt hjelp med markedsføring og tilstedeværelse på nett, og konseptet GTDesign by GuideTravel Ltd. så dagens dagens lys. Mye jobb, men prosessen med å skape er veldig tilfredsstillende. Etterhvert har vi etablert et lite nettverk av dyktige internasjonale designere/grafikere, som til enhver tid er parat til å løse alle utfordringer med en fantastisk kreativitet.

På under ett år har vi levert forskjellige webprosjekt på 3 forskjellige språk (norsk, engelsk og thai). Vi har lagd utallige fasadebannere for restauranter og butikker. Levert innhold i form av reiseskildringer til flere nettsteder. Designet og re-designet logoer, produsert en mengde nettannonser og annonser for trykk. Re-designet restaurantmenyer. Det har blitt noen visittkort. Produsert kataloger og brosjyrer for nettsteder og hotell. Vi har sett plakater og bannere vi har lagd for events og festmiddager henge i spisesaler, over bardisker og på toalettvegger. Vi har fått utformet uniformer, flaskeholdere, spisebrikker og spillmatter for restauranter og barer. Vi oppdaterer og leverer regelmessig innhold til flere nettsteder og forskjellige sosiale kanaler, og vi jobber aktivt med søkemotoroptimalisering for eksisterende kunder.

Vi har ingen fancy kontoradresse, men jobber som digitale nomader på hver vår kant av byen, landet eller kloden. Arbeidsoppgaver blir løst ved bassengkanten, på kjøkkenbenken, fra hotellrom, og er vi “heldige” på et lånt kontor. Enkelte designere i nettverket har aldri møtt hverandre.  Det kjipe med det er firmafestene og julebordet. De kan bli litt stusslige.

Flere av våre kunder har vi heller aldri møtt. De finner oss på sosiale medier eller får anbefalinger via jungeltelegrafen. Det skypes, chattes, mailes, og deles i Dropbox. Det er sånn verden har blitt.

Nå gjelder det bare å holde tempo oppe….kanskje blir det dette vi skal drive med fremover?
(Og så vi bare finne inspirasjon og tid til å lage egen logo).

Klikk her for å se noen av jobbene vi har levert.

Og hvis du eller noen du kjenner har behov for tjenestene vi leverer, så er det bare å ta kontakt på post@guidetravel.no