Welcome Plaza Hotel, sentralt på 2nd Road i Pattaya

Det finnes massevis av hotell i Pattaya, fra enkle rimelige gjestehus til fem stjerners luksushotell. Vi besøkte Pattaya i fire dager og valgte denne gangen Welcome Plaza Hotel pga. beliggenheten og rompris. Hotellet ligger rett ved 2nd Road, 3 minutters gange til Beach Road og stranden, og fem kvartal fra inngangen til Walking Street, gågaten og Pattayas mest kjente bar og nattklubb område. Det er også flere kjøpesenter i nærheten. og mange restauranter og barer på begge sider når man kommer ut på 2nd Road. Det kan være litt utfordrende å krysse den sterkt trafikkerte 2nd Road, men bare følg med på hva de lokale gjør og gjør det samme. Ikke stress og aldri la bilistene se frykten i øyne dine.

Hotellfasaden ser flott ut men så snart man kommer inn i lobbyen ser man at hotellet har holdt det gående noen år. Triste farger og udaterte møbler. Gjennom lobbyen og ut på andre siden derimot, har de et flott bassengområdet. Med sine 269 rom og skilting i resepsjonen så aner vi at hotellet har mange større grupper, og kanskje mest fra Russland. Vi fikk rom i femte etasje med balkong ut mot bassenget. Rommet er rent og har en behagelig størrelse. Grei dekor og en komfortabel dobbeltseng. Dessverre har ikke hotellet wifi på rommene, kun i resepsjonsområdet. Heller ikke vannkoker, som er så greit å ha når kaffetørsten melder seg.
Som regel er frokost inkludert i prisen når man reservere hotell i Pattaya online, og det er den også på Welcome Plaza. Frokostsalen ligger i første etasje ved siden av resepsjonen. Et ikke så veldig innbydende rom og betjeningen har en tendens til å gjemme seg på kjøkkenet. Frokostbuffeen er variert med både varme retter og frisk frukt, men det er jo egentlig bare kruttkaffen som gjelder for mange av oss på morningen og den var bra.


Welcome Plaza Hotel er et helt greit 3-stjerners hotell. Kanskje litt “bomaskin” og trenger en oppgradering av fellesområdet som resepsjonsområdet og spisesalen. Rommet vi fikk så nyoppusset ut. Beliggenheten er bra og rommene er rimelig. Vi har ingen problem med å komme tilbake, men det finnes mange andre alternativ i samme området som kan prøves.Bestill hotell i Pattaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.